Από την Κτηνίατρο Βασιλική Α. Νταβλούρου. BVM, MRCVS, GPCert(ExAP).

Η ΡΟΥΛΑ!!!( από το Τυχερούλα).  2014!!!
Η Ρούλα ήρθε στο ιατρείο μας πριν από ένα περίπου μήνα. Και αυτή,.........άρτια αφιχθείσα από τον πλανήτη Άρη...... τραυματίστηκε κατά την προσγείωσή της στη Γη, άσχημα.
Οι κακές γλώσσες βέβαια, μιλούν για κάποιο  αυτοκίνητο του οποίου ο οδηγός δεν αντιλήφθηκε τον τραυματισμό της και γι'αυτό και βρέθηκε στο δρόμο όπου και συνάντησε τους συμπολίτες που την μετέφεραν στο ιατρείο μας.


Η Ρούλα δεν μπορούσε να περπατήσει για αρκετές ημέρες μετά τον τραυματισμό της. Τώρα όμως, ένα μήνα μετά, είναι πολύ καλά, περπατάει, τρέχει και είναι πολύ χαρούμενη.
Η Ρούλα ζητά σπίτι και ζεστή αγκαλιά. Είναι πολύ αγαπησιάρα, άψογη στη συμπεριφορά της, ουρεί και αφοδεύει ΜΟΝΟΝ έξω και γενικώς κάνει ό,τι μπορεί για να μας πείσει πως είναι το τέλειο κατοικίδιο.


Η Ρούλα εμβολιάσθηκε και ταυτοποιήθηκε από εμάς. Φέρει αριθμό microchip 968000010235899 και θα στειρωθεί επίσης δωρεάν από εμάς. Είναι μόλις 6 μηνών.


Ζητούνται λοιπόν καλοί γονείς!!!! ............που για μια ακόμα φορά ( έτσι γιατί μας αρέσει η κουβέντα!!!........................θα περάσουν από συνέντευξη!!!!)


 

 

 

 

 

 

 

Επιτέλους!!!!
μετά από 2 μήνες σχεδόν παραμονής στο ιατρείο μας, η Ρούλα βρήκε την ιδανική οικογένεια.
Η Ρούλα, στάθηκε πραγματικά "Τυχερούλα". Επιτέλους βρέθηκαν οι ιδανικοί γονείς!!!
Το ζώο υιοθετήθηκε από ένα νεαρό ζευγάρι που δεν τους πειράζει καθόλου που η Ρούλα δεν είναι καθαρόαιμη.
Ευχαριστούμε πολύ που δώσατε σπίτι σε ένα ακόμα αδέσποτο ζώο.
 
Η ομάδα του ιατρείου.

 

Και επειδή μας αρέσει να παρακολουθούμε την εξέλιξη των ζώων που βοηθάμε να βρίσκουν σπίτια.........και φυσικά να σας ενημερώνουμε, η Ρούλα βρίσκεται υπό τη συνεχή μας επίβλεψη εφόσον μας επισκέπτεται συχνά μετά την στείρωσή της για τους ετήσιους εμβολιασμούς της και τις εξετάσεις αίματος! Οι ιδιοκτήτες της την λατρεύουν και εμείς χαιρόμαστε κάθε φορά που τους βλέπουμε όλους μαζί!

 

2016!!!!!!!! 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Η ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ!

 

 

FaLang translation system by Faboba