ΜΑΪΟΣ 2016-ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ!!!!

Από την Κτηνίατρο Βασιλική Α. Νταβλούρου BVM, GPCert(ExAP), MRCVS - Ιδιοκτήτρια Ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα αυτή είναι πλέον αναπόσπαστο στοιχείο του ιατρείου μου και πολύτιμο εργαλείο της δουλειάς μου. Για την συντήρηση και ανανέωση της ιστοσελίδας μου καταναλώνω πολύ προσωπικό χρόνο και καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια ώστε να ενημερώνεται συνεχώς και να σας προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες.

Στόχος μου είναι η σταδιακή δημιουργία μιας online Κτηνιατρικής βιβλιοθήκης, στην οποία ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να ανατρέχει προκειμένου να ενημερωθεί για ζητήματα σχετικά με τη φροντίδα του κατοικιδίου του. Επιθυμία μου επίσης είναι, η ιστοσελίδα μου να γίνει και σημείο αναφοράς για σπουδαστές της Κτηνιατρικής επιστήμης και νέους Κτηνιάτρους, με την ελπίδα πως θα συμβάλλω και εγώ στην αναβάθμιση του Κτηνιατρικού επαγγέλματος.

Στην ιστοσελίδα αυτή ΔΕΝ θα βρείτε διαφημιστικό υλικό κανενός είδους. Ο στόχος ύπαρξής της είναι καθαρά ενημερωτικός και η συντήρησή της γίνεται αποκλειστικά και μόνον από εμένα.

Όταν ξεκίνησα να γράφω και να δημοσιεύω τα άρθρα μου, πραγματικά δεν φανταζόμουν πως θα έβρισκα τέτοια ανταπόκριση από το αναγνωστικό κοινό. Είναι τεράστια ικανοποίηση για εμένα, να δέχομαι καθημερινά τηλεφωνήματα και μηνύματα από όλα τα μέρη της Ελλάδας, από ιδιοκτήτες που διαβάζοντας κάποιο άρθρο, αναζητούν περαιτέρω βοήθεια και συμβουλές.

Αυτό όμως που πραγματικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου, είναι πως η ιστοσελίδα μου και τα μηνύματα που στέλνω μέσω αυτής, περνούν τα σύνορα της Ελλάδας και φθάνουν σε όλα σχεδόν τα μέρη της Γης! Οι στατιστικές αναλύσεις δείχνουν πως την ιστοσελίδα μου επισκέπτονται καθημερινά άνθρωποι απ'όλο τον κόσμο και αυτή είναι μεγάλη τιμή αλλά και επιβράβευση του τεράστιου κόπου και προσπάθειας που καταβάλλω καθημερινά!

Βλέποντας τώρα πια την δουλειά μου να βρίσκει τέτοια ανταπόκριση, θεώρησα λογικό και απαραίτητο να φροντίσω ώστε η ιστοσελίδα μου να ανανεωθεί και να μεταφραστεί σε δύο ακόμα γλώσσες: Αγγλικά και Ισπανικά.Έργο που απαιτεί κόπο και χρόνο εφόσον γίνεται όλο από εμένα προσωπικά.

 

 

Θεωρώ πραγματικά αυτή την ιστοσελίδα, ανεκτίμητη περιουσία της δουλειάς μου και σας ευχαριστώ όλους για την τιμή που μου κάνετε, να την επισκέπτεσθε.

 

Καλωσορίσατε λοιπόν στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας!

 

FaLang translation system by Faboba